PIZZA LINE
PIEC OPALANY DREWNEM
W cenie pieca gratis: (o wartości 200 € )
Zestaw akcesoriów do obsługi pieca.
Zestaw grillowy.
Piec do pizzy, mięs, ryb, opalany drewnem z komorą pieczenia 60×80 cm. Elementem pieca Mangiafuoco jest praktyczny wózek ze stali nierdzewnej z półką, kółeczkami i uchwytem na akcesoria. Wyposażony jest w wewnętrzny stojak na żar, komin spalinowy z szybrem i daszkiem oraz w drzwiczki do komory pieczenia. Dno paleniska wykonane jest z wysokiej jakości szamotu ogniotrwałego, dopuszczonego do kontaktu z żywnością. Konstrukcja wewnętrzna wykonana jest ze stali nierdzewnej, natomiast zewnętrzna ze stali ocynkowanej elektrolitycznie, pokryta farbami termoodpornymi, aby zapewnić maksymalną odporność na ciepło, warunki atmosferyczne i rdzę. Izolacja pieca wykonana jest z naturalnej wełny mineralnej, co pozwala na efektywniejsze utrzymywanie temperatury i uniknięcie przegrzania konstrukcji zewnętrznej.
Kunszt i tradycja włoskiego rzemiosła.
3125 EURO/BRUTTO (piec z podstawą)
2460 EURO/BRUTTO (piec sama góra)
Ze względu na niestabilność kursu złotego,
jesteśmy zmuszeni do podawania cen w EURO.
Drewno
Gł. 85,5 x Sz. 98 x W. 196 cm
Gł. 60 x Sz. 80 x W. 34 cm
150 mm
135 kg
6 Lat
Jednocześnie dla 2 osób
3-5 kg
Piec wystarcza na 6 osób.
Jeżeli jesteś zainteresowany. Zapisz się na organizowany przez nas pokaz.
Terminy ustalane indywidualnie.
biuro@piecesmakosza.pl